Nieuwe Single van Janneke de Roo

“Als je denkt aan je leven” is de titel van de nieuwe single van Janneke de Roo bekend van o.a Blauwe koren bloemen.. Espresso Italiano ..Huisje bij de brug waarom dit nummer ? Janneke haar antwoord is dan ook heel duidelijk !!

‘Ik hou van mooie liedjes met mooie teksten en soms hoor je een nummer waar ik niet omheen kan .  Zo ook dit nummer van Hein Migchelbrink ( Spitfires) hij zingt het zo mooi in het dialect waar ik erg van hou!
Ik heb Hein benaderd en gevraagd of hij het goed vond, Hein is een top kerel! hij vond het een super idee en wenst me veel succes! Waarom dan toch in het Nederlands ?? Omdat ik alle fans er een plezier mee wil doen ..  ik heb veel fans in het land en in België dus die zitten niet te wachten op een Drents gezongen nummer… maar als ik in Drenthe moet optreden zing ik het in het Dialect….  25 Maart is er weer een Janneke de Roo & Friends in Doal Meul in Veenoord Drenthe … daar zal Janneke het nummer natuurlijk live zingen samen met al haar fans

Label : Cd Hamster Music