Nieuwe single Dario

Voor Dario is dit zijn 9e single in 3 jaar tijd. 8 van de 9 zijn gezellige up-tempo liedjes geworden die goed in het uitgaansleven thuis passen. Ook de nieuwe single is een regelrechte meezinger.

De nieuwe single ‘Wat een ander ook zegt’ kent een hoog meezing-gehalte. Dit komt door de o zo bekende tekst van André Hazes en de gezelligheid die deze versie met zich meebrengt. Het past precies in het straatje van Dario die bekend staat als feestbeest.

8 van de 9 singles in de afgelopen 3 jaar kenden een hoog feestgehalte waaronder ‘Wat een ander ook zegt’. Wel is het de inbreng van Dario zelf wat het liedje tot zijn eigen maakt. Hij is een artiest die met een idee naar de studio gaat en precies weet wat hij wil. Hiermee heeft hij zijn eigen repertoire en herkenbare sound gecreëerd die uiteraard ook weer terugkomt in deze nieuwe single.