Nieuwe namen Zwarte Cross.

De boekers van de Zwarte Cross hebben zich weer genadeloos hard gestort op het boeken van allerlei schone en minder schone zaken voor de Zwarte Cross. Zo kun je in juli schermen en schaken op de Zwarte Cross.

 

Let wel op dat je dit niet door elkaar haalt, want dat wordt een bloederig zooitje en Rikie houdt niet van schoonmaken. Arie & Silvester zorgen voor een fijn potje vermaak en met Mental Theo, DJ Paul Elstak en 2 Brothers on the 4th Floor wordt de Megatent een tijdmachine die je terugwerpt naar de 90’s. Je kunt “Rikie, Rikie, Rikie, Rikie!” schreeuwen op het Ruby-tempo van de supervette live-band Kaiser Chiefs en Danko Jones zweept de boel op met zijn rock ’n roll en verhalen over vrouwen, drank en gitaarmuziek. Natuurlijk hebben we nog veel meer smeuïgs uit allerlei continenten, dus check hier alle nieuwe namen van deze week:
Kaiser Chiefs (GB), Danko Jones (CA), Birth of Joy, Empress Black Omolo (NL/KE), 2 Brothers on the 4th Floor, Arie Koomen, DJ Paul Elstak, Het Welkommitee, Gasper Nali (MW), IDIOTAPE (KR), Vezpa, Pene Corrida, Royal Sounds (GB), DJ Badmuts, Islam Chipsy Official (EG), Mental Theo, Poor John, DANZMAN – Nederlandstalige Virtuele Electro Pop, Ravitez, Dawn Brothers, Arie & Silvester, WANNABEASTAR, Justin Mylo, WeDamnz, In Excelsis Deo, Opblaasservice, TenTemPiés, Workshop Schermen – Duelleren kun je leren, Simultaanschaken tegen Hans Böhm.