Mike Daane bouwt verder aan zijn carrière met nieuwe single “Jij en ik”

De meeste bouwvakkers kunnen doorgaans een aardig robbertje fluiten maar Mike Daane vormt hierop een uitzondering; Mike zingt …en hoe! Tien jaar geleden alweer werd hij ontdekt en sindsdien is Mike een graag geziene en druk geboekte artiest in de omgeving Haarlem en Zandvoort maar inmiddels reikt zijn talent en goede performance ook ver buiten zijn regio.

 

Vijf van zijn afgelopen jaren uitgebrachte singles vonden vorig jaar december een plekje in de Top 1000 van TV-Oranje, iets waar Mike uiteraard bijzonder trots op is.

In 2018 gaat de zanger voor de verwezenlijking van een droom en het verder uitbouwen van zijn carrière: “Yes, dit jaar komt mijn volgende droom uit, we gaan werken aan een album! Nu de juiste albumstukken nog uitzoeken”, zo riep Mike het onlangs uit. Vorig jaar bracht de Noord-Hollander de singles ‘Geluk’ en ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ op de markt en nu is het de beurt aan de pakkende en smaakvolle poppy meezinger ‘Jij en ik zijn één’ Met deze in de studio van Mario Veltman opgenomen en geproduceerde track die wederom verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label, zal zijn carrière wederom een flinke impuls geven zo is de verwachting.