‘Kantinesound’ in Hengevelde met o.a André Hazes, René Schuurmans en Django Wagner.

Zaterdag 17 februari start om 12.00 uur de online kaartverkoop van het Grootste Kantinefeest van Nederland. Dit unieke teamfeest in kantinesferen wordt na het grote succes van vorig jaar voor de tweede keer georganiseerd. De zwaarste derde helft van het jaar vindt plaats op zaterdag 9 juni op het zomerfeestterrein in Hengevelde.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol is vol.

Topsport en kantinesound
Deze gezellige kantineavond is het ideale teamuitje voor sporters van alle niveaus, maar ook voor liefhebbers van de beste kantine hits. Artiesten tijdens deze avond zijn namelijk André Hazes, Django Wagner, Raymon Hermans, René Schuurmans, DJ Ivar en natuurlijk de onverwoestbare Koos Alberts. Gastheer en coach zijn oud FC Twente-spelers Sjaak Polak en Jeroen ‘Hooligan’ Heubach. Zij zorgen voor mentale ondersteuning, een grap en een lach en natuurlijk voor de trekking van de Grote Kantineloterij.

Grote Kantineloterij
Wanneer je met je team tickets bestelt doe je automatisch mee met de Grote Kantineloterij. Deze loterij heeft een aantal ludieke teamprijzen, maar als hoofdprijs een geheel verzorgd teamweekend naar Mallorca of Costa Brava (meer info op de website). Daarnaast zijn er individuele spelerspassen te koop. In de kantine is natuurlijk ook plek voor de eenzame polsstokhoogspringer, terreinknechten, schaakgrootmeesters, kantinejuffen en scheidsrechters. Op het Grootste Kantinefeest van Nederland is iedereen welkom!

De voorverkoop start op zaterdag 17 februari om 12.00 uur. Kaarten à € 10,- zijn per team of individueel te koop via www.grootstekantinefeest.nl/tickets.

Website: www.grootstekantinefeest.nl
FB: www.facebook.com/grootstekantinefeest