Gordon’s nieuwe liefde is ‘stalking’ zegt de advocaat.

Gordon’s nieuwe liefde , K uit Almere, werd gisteren bekend gemaakt;  foto’s, waarop de twee kussen en genieten van een vakantie in Zuid Afrik. Zo toonde Gordon de wereld zijn nieuwe man. Maar vandaag spatte het sprookje uiteen en roept Gordon dat K een dubbelleven onderhield.

Deze laat vervolgens weten nooit een relatie te hebben gehad met zanger Gordon. De advocaat van K. laat weten: ‘Er is nooit sprake geweest van een relatie met Gordon. Dit moet stoppen. Er is sprake van stalking en belaging door Gordon naar mijn cliënt.

 

 

Update;

 

De advocaat van K. B., de vermeende nieuwe liefde van Gordon, heeft in een uitgebreide reactie aan De Telegraaf/Privé meer details gegeven over het gedrag van Gordon, wat hij classificeert als stalking.

Van der Velde, advocaat van K.B. – hij staat erop dat er alleen met initialen naar zijn cliënt verwezen wordt – doet een boekje open over de berichten die Gordon aan zijn cliënt gestuurd zou hebben. „Er is sprake van tientallen berichten, meerdere per uur.” De vermeende liefde van Gordon zou zich zwaar onder druk gezet voelen door ’de frequentie van de berichten’. „Hij is persoonlijk heel veel benaderd.”
Maar dat niet alleen, Gordon zou hem zelfs al van tevoren gedreigd hebben met het kapotmaken van zijn carrière. „Hij heeft ook gedreigd. ’Ik ga jou schade toebrengen aan je carrière’. Dat heb ik hard gehoord op een voicemailbericht, een authentieke spraakopname”, verklaart Van der Velde.
’Lastercampagne’
Volgens hem is er in deze kwestie dan ook duidelijk sprake van ’karaktermoord’ en ’een sociale media-campagne’. „Die liegt er niet om. Dat is enorm schadelijk. K. B. is een veelbelovend arts, die met een belangrijke stap in zijn carrière bezig is. Toen mijn cliënt geconfronteerd werd met het bericht dat hij de liefde van Gordons leven zou zijn, schrok hij daar heel erg van.”
Op social media reageerden verschillende mensen op de post van Gordon waarin hij de arts in opleiding de liefde van zijn leven noemde, dat deze man weken eerder nog met vriendinnen van hen in bed lag. Daarop reageert de advocaat: „En wat dan nog? Dat is precies waar het hier om gaat, dat is iemand zijn privéleven.” Heeft Gordon dat hele romantische verhaal dan verzonnen? „Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat, maar mijn moeder zei altijd: ’When something is to good to be true…’.” Ook de politie-aangiftes schaart de advocaat onder ’nepnieuws’. „Wij zijn hier totaal niet mee bekend.”
Vakantie
Het is niet duidelijk wanneer de arts in opleiding contact heeft gezocht met de advocaat en dat vindt Van der Velde ook niet relevant. Wel weet hij te melden dat de stalkerige berichten van Gordon vooral van de afgelopen dagen dateren. Hoe lang K. B. en Gordon elkaar al kennen, weet hij ook niet precies. „Ze zijn elkaar eens tegengekomen op vakantie en ja, ze kennen elkaar, maar dat is alles.”

Bron MSN entertainment

 

De reacties van Gordon op zijn Facebookpagina vandaag op n rij; 

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.
Gordon

 

Zo ben je de liefde van iemands leven, zijn alles en doordat meneer door de mand is gevallen en ontmaskerd is als leugenaar heb je ineens niet bestaan. Volgens mij weet Nederland wel beter. En wanneer omzeil ik dit soort zieke geesten nou eens een keer pfffffff Ik neem een borrel.

 

Ik ben overladen met liefde van alle kanten en dat waardeer ik zo ontzettend. De verhalen zijn verbijsterend en schokkend en ik prijs me gelukkig dat ik hier vanaf ben.