Gordon & Estelle: weg ermee.

Voor het nieuwe RTL 4-programma Gordon & Estelle: weg ermee gaan Gordon en Estelle Cruijff samen op vakantie. In de show gaan de twee, die al eerder samenwerkten voor het programma Het perfecte plaatje, met uiteenlopende groepen en met een beperkt budget op vakantie door heel Europa.

Hiervoor zijn de presentatoren nog op zoek naar vakantiegezelschappen bij wie ze zich kunnen aansluiten. Heb je een leuke groep mannenvrienden en wil je op 21-22-23 februari (volgende week dus!) op reis naar Schotland en Gordon & Estelle meenemen? Voor het nieuwe RTL4-programma zoeken ze nog een enthousiast reisgezelschap die op deze data beschikbaar is.  Heb je interesse? Bel dan snel naar 035 533 3587 voor de details!

Budgetvakantie
In het programma willen Gordon en Estelle laten zien dat het ook voor weinig geld leuk is om op vakantie te gaan. Ze passen zich aan aan de groep waarmee ze op reis zijn. Zo eten ze hetzelfde eten en slapen ze in bijvoorbeeld dezelfde tent.
Gordon & Estelle: weg ermee moet in het voorjaar te zien zijn op tv.
RTL Boulevard/ANP