Evert Wolters niet meer zonder sax

EMMEN – Evert Wolters zijn nieuwe sound met een hoofdrol voor de saxofoon wordt goed opgepikt. Fans reageren goed, stations draaien de single volop én hij wordt zelfs al gecoverd. Uiteraard zet hij zijn eigen stijl voort.

 

De sound van Evert Wolters 2.0 wordt door velen omarmt. Voordat deze stijl werd geboren is er door Evert zijn muzikale team een fractie van een seconde getwijfeld aan de saxofoon. Nu is deze niet meer weg te denken bij Evert en heeft de sax wederom een belangrijke rol gekregen in de nieuwe dansplaat ‘Total Loss Gaan’. ‘Iedereen gebruikt het tegenwoordig. Zelfs Roy Donders.’, aldus Wolters.

Het doet inmiddels al de ronde dat Roy Donders een kopie van ‘Sexy Sax’ uitbracht met zijn huidige single ‘Japapadada’. De Emmense zanger zelf gaat onverstoorbaar verder met hits produceren. ‘Het is een eer. Sexy Sax blijft een geweldig nummer, maar Total Loss Gaan is mischien nog wel beter!”, aldus Evert Wolters. Hij ziet het allemaal als een groot compliment en focust zich op zijn eigen nieuwe single ‘Total Loss Gaan’.