Enrico ontwikkelt eigen indentiteit met nieuwe single: ‘Laat me jou verleiden’

Hij is bijna 22 jaar en nu al heeft Enrico al een aardig rijtje singles op zijn naam staan; ‘Kom maar, ga mee’ en ‘Geef me liefde’ verschenen in 2015 terwijl ‘Verlang weer naar die nachten’ en ‘Ik denk na’ in de jaren die volgden werden uitgebracht. Met name de laatste, het zomerse en temperamentvolle ‘Ik denk na’ (Summerlove), leverde hem afgelopen zomer veel bijval op en landelijke airplay.

 

Kort voor deze release tekende dit ambitieuze talent uit Apeldoorn trouwens bij Rood-Hit-Blauw Produkties kortom, Enrico neemt zijn zangcarrière zeer serieus!
“We vieren de release van mijn nieuwe single ‘Laat me jou verleiden’ tijdens drie Hollandse Avonden op 10, 17 en 24 februari in de diverse Apeldoornse horecagelegenheden”, zo liet Enrico onlangs vol enthousiasme weten. Dat dit dampende feestjes gaan worden lijkt haast wel vast te staan want zijn nieuwe single, opgenomen en geproduceerd door Sonic Solutions in Roosendaal, is een bruisende energieke vrolijkmaker waarmee Enrico alvast een voorsprongetje neemt op het zomerseizoen. Niemand kan er nog omheen; Enrico heeft een geheel eigen muzikale identiteit weten te ontwikkelen en gaat hiermee vroeg of laat doorbreken! De videoclip is gemaakt door www.Xandro.nl met dank aan: Brasserie de manege Apeldoorn, Joyce Bennenbroek en Daniel Metz
BREAKING nieuws: Enrico zal van 12 t/m 26 Februari volop media aandacht krijgen op een Landelijke zender!
De CD single Laat me jou verleiden’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden/streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.