De eerste namen bekend: Chef’Special, Lil Kleine en Sepultura!

Dicky Woodstock Popfestival, begonnen in 1989… en nu, nog steeds een feest waar ‘Genieten’ met een hoofdletter G het aller-belangriekste is. Wat in 1989 begon met 4 bands, was 5 jaar later al gegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud…

Op het programma stonden de afgelopen jaren veel bands met grote namen en nieuw talent, maar ook steeds meer andere activiteiten, zoals de familiedag en trekkertrek. Eigenlijk teveel om op te noemen…

Van 4 bands in 1989 naar 4 tenten in 2018:
De Grote Tente met machtig mooie artiesten en vooral een feest van herkenning. De Roktente met alle avonden genieten van stevige gitaren… ‘Rock untill you drop’. De area ‘Pleasure Weiland’, met DJ’s en Danseressen das echt andere koe(k). En natuurlijk ‘De Kentukkie Saloon’ in Westernse sferen… Van Rockabilly naar Hillbilly en Bluegrass. WOODstockgevoel op z’n best!

We gaan namen bekendmaken, en hoe! Vanaf vrijdag 16 februari, 4 weken lang, elke vrijdag om 17.00 uur, 3 nieuwe namen. En dit is nog niet alles! Jij kan als eerste weten welke bands dit zijn. Elke week voorafgaand aan de bekendmaking spelen we ‘Raad de Band’ op instagram. Kun jij raden welke band er komt? Dan maak je kans op een Passe-Partout! Dit jaar ’t 30e Dicky Woodstock Popfestival en daar bin we machtig trots op.

De eerste namen bekend: Chef’Special, Lil Kleine en Sepultura!

30e Dicky Woodstock Popfestival – 2, 3 en 4 augustus 2018, Het Dicky Woodstock terrein bevind zich in Steenwijkerwold, op de hoek van Thijlingerhof en de Hesselingendijk.

Kaarten; http://www.dickywoodstock.com/koartie-kopen/