Het dak ging er af bij het Das Coen und Sander Fest 2018.

Tienduizenden mensen, een heleboel artiesten én Coen en Sander hebben gisteren het dak van de  (uitverkochte)) Jaarbeurs in Utrecht eraf geblazen. ‘It Giet Oan!’ was dit jaar het thema van ‘Das Coen und Sanderfest’ dat Radio538 gisteren organiseerde, met als dresscode Elfstedentocht.

Coen en Sander’s opkomst was een schaatsrit door het publiek… ze moesten de laatste meters afleggen in hun tocht naar het podium, waarna het feest begon. Jody Bernal, DJ Maurice, Marcelino Wunderlich, Mosterd na de maaltijd, Die Tolle Leute, Kleintje Pils, Jebroer, Kraantje Pappie, Snollebollekes, De Originals, Mr. Polska, Timmie Tirol, DJ Paul Elstak, Def Rhymz, De Kast en Stef Ekkel maakte er een waar feest van. En natuurlijk kon ook Piet Paulusma niet ontbreken op het podium met het weerbericht.

Onderstaande foto’s ; De Sterrenparade.

 

 

 

Das Coen und Sanderfest is al jarenlang een groot event rondom 538 DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Check alle hoogtepunten op 538.nl/fest en hun prachtige foto’s ;
https://www.facebook.com/pg/coenensander/photos/?tab=album&album_id=1863432673668038