Boris is terug!

Boris Titulaer, beter bekend als BORIS / BO SARIS, is een nederlandse singer/songwriter, die z’n eerste grote bekendheid vergaarde met het winnen van het programma idols 2003-2004.

Na een (gedwongen) radiostilte heeft Boris in 2017 ervaren dat de liefde en support van zijn fans hem weer hebben terug gebracht naar zijn basis: plezier beleven en genieten van zijn passie, Muziek!
Boris heeft 2017 dan ook gebruikt om volledig in zijn kracht te komen en zo nieuwe muziek te creƫren.
.
In 2018 gaat Boris een spectaculair nieuw album uitbrengen waarin de voor hem zo geliefde funk samensmelt met de hedendaagse sound.
Dit wil en gaat hij samendoen met jullie! Boris vraagt jullie support en ondersteuning om dit pad verder te bewandelen. Schrijven, produceren, opnemen, mixen en masteren. Het hele proces. Samen met jullie de weg bewandelen naar “a new Episode” de donaties worden dus in zijn geheel besteed aan dit proces.
Samengevat jullie donatie wordt besteed aan: Schrijven / produceren, Studio opname’s, Huur muzikanten en instrumenten, Mixen van de muziek, Masteren, Artwork, Perssen van album en Marketing / promo.

Presentatie op 20 april 2018 in “De Paradiso” van dit album (funk in a different light)

Bron Voor De Kunst