Bob Offenberg lanceert het aanstekelijke nummer ‘Ik voel me super’

De nieuwe single van Bob Offenberg getiteld ‘Ik voel me super’ is heel iets anders dan we van hem gewend zijn. Het is een lied afkomstig van z’n in mei 2017 gelanceerde album ‘Mijn trots’. Eerder verschenen de tracks ‘Kus me’ en ‘Jij was mijn zomerliefde’ al op single. ‘Ik voel me super’ is volgens Bob een liedje dat heel rustig begint, maar daarna al snel omslaat in een aanstekelijk feestelijk nummer.

Voor de tekst zijn Ger en Rogier Oerlemans verantwoordelijk. ‘Tijdens de voorbereidingen van het album vroeg ik aan Ger Oerlemans of hij toevallig een gezellig liedje op de plank had liggen. Hij kwam toen met ‘Ik voel me super’ op de proppen. Het klonk in ieder geval heel gezellig. Mijn vaste producer Laurens van Wessel heeft zoals altijd weer een leuke productie van weten te maken. Het resultaat is een leuk en spontaan liedje dat je niet hoeft te kennen om het leuk te vinden’, meent Bob.

De beelden voor de clip zijn geschoten in z’n stamkroeg ‘’t Anker’ te Schiedam. ‘De clip en het nummer passen perfect bij elkaar. Een aantal goede vrienden heb ik uitgenodigd om te figureren. Zij benoemden het lied al als een aankomende kroegentijger’, glundert Bob.

De clip is opgenomen bij Café ‘De Spijkerbak’ in Leiden. ‘Ik speel een beetje de barman. In het café zit een jongeman in gezelschap van een leuk meisje. Op een gegeven moment wordt het meisje door haar vader weggeroepen omdat ze op tijd thuis moet zijn. Omdat de jongen het erg gezellig vindt houdt hij haar bij zich. Barman Theodoor ziet dat allemaal gebeuren. Uiteindelijk komt de vader haar dan toch uit de kroeg halen. Op een grappige manier wordt het geheel dan toch nog afgesloten.

Clip: Volgt.