De allerlaatste naam van ‘Das Coen und Sander Fest’ is bekend.

‘It giet oan’ het thema van het ‘Das Coen und Sander Fest, dat volgende week vrijdag plaatsvind in de Jaarbeurs in Utrecht. De line-up was eigenlijk al compleet, maar de heren hebben er toch nog een laatste naam aan toegevoegd. 

 

Jody Bernal, DJ Maurice, Marcelino Wunderlich, Mosterd na de maaltijd, Die Tolle Leute, Kleintje Pils, Jebroer, Kraantje Pappie, Snollebollekes, De Originals, Mr. Polska, Timmie Tirol, DJ Paul Elstak, Def Rhymz en De Kast staan op het podium en daar komt nu de allerlaatste naar bij;  Stef Ekkel.

Vrijdag 23 februari ; 17.00-23.00 uur Jaarbeurs Utrecht.

Dresscode; Elfstedentocht

De laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan ;  https://www.538.nl/das-coen-und-sander-fest/koop-kaarten-voor-das-coen-und-sander-fest-2018