ALIDES HIDDING de zanger van de Time Bandits, PETER ELDERS en ROLAND VERSTAPPEN.

Op vrijdagavond 23 februari komt een ware Nederpop legende naar Hengelo: ALIDES HIDDING de zanger van de Time Bandits! Samen met zijn muzikale vrienden PETER ELDERS en ROLAND VERSTAPPEN komen ze een avondvullend optreden verzorgen.

Alides: Met de band “Time Bandits” schoot ALIDES HIDDING in de tachtiger jaren naar een grote hoogte in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote danshit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en het vijfvoudige in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.
In oktober 1983 haalt de single “I’m Only Shooting Love” de top 10. Ook internationaal breekt deze band door. De single doet het goed in Frankrijk, Amerika en Australie.
Anno nu: Alides Hidding staat nog steeds op het podium en deelt zijn passie voor muziek aan het huidige publiek of speelt zijn hits voor zijn fans. Zijn muziek blijft (op Spotify nog 18.000 views per maand). Listen to the man with the golden voice: met de Time Bandits of andere formaties (solo duo of met met topmuzikanten).
PETER ELDERS kennen we natuurlijk al bij de Cactus, hij speelde er al 2 keer eerder met groot succes: Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. Eerlijk, voor de raap en altijd recht uit het hart. Elders neemt je mee, laat je lachen en zoekt ook je tranen. Elders staat in het rijtje van The Scene, Blof en van Dik Hout.
ROLAND VERSTAPPEN brengt een oorspronkelijke set liedjes met een grote variëteit aan stijlen. Van Blues naar Cajun en van Rock naar luisterlied. Teksten met passie, uitgevoerd door doorgewinterde, haast virtuoze muzikanten.
Bij alle 3 de artiesten draait alles om het liedje. En de stemmen die je raken.
Cactus Hengelo open vanaf 20.00uur, aanvang 21.30uur, entree €6,-
Voorverkoop natuurlijk bij Popeye aan de Drienerstraat in Hengelo.
Of via: www.eventbrite.nl > https://www.eventbrite.nl/e/tickets-alides-hiddingtime-bandits-peter-elders-en-friends-41949456955?aff=es2