Wietse van Tol brengt nieuwe Single uit.

Nadat Wietse in 2016 zijn single ‘’ Monika ‘’ uitbracht leek het stil te zijn rondom de zanger, echter werd er achter de schermen wel degelijk werk verricht. Wietse van Tol is in Overijssel en omstreken geen onbekende en staat met regelmaat een kroegje of zaal te vermaken met zijn vrolijke en feestelijke repertoire, het was dus ook ‘’ lang ‘’ twijfelen met wat voor een Single er gekomen zou worden.

Feest / vrolijk, of toch eens wat anders? We kozen voor ‘’ wat anders ‘’, eens een andere richting dan alleen maar ( feest / lalala ) gehalte.

De titel van Wietse zijn Nieuwe Single luidt ‘’ Altijd Gelogen ‘’ echter waar de tekst serieus betreft zijn de muziekarrangementen in een Uptempo gehalte zodat het geheel toch wat een ( Aanwezige Sound ) heeft gekregen. De nieuwe single is een coverplaat van H.D , echter heeft Wietse wel geheel zijn eigen draai hierin gegeven.

De nieuwe single verschijnt deze maand ( Januari ) nog via alle bekende Portalen en Download/Streaming aanbieders. Uiteraard is er bij de single ook een passende Videoclip opgenomen en ook deze zal verschijnen op o.a. TV Oranje en overige Zenders.

Daarnaast is Wietse van Tol ook te boeken via zijn Studio & Management: BVB & D.H Producties.

Volg Wietse van Tol op Facebook: https://www.facebook.com/wietsevantol