Wesly Bronkhorst populairste horeca artiest van 2017.

Wesly Bronkhorst is door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017 en heeft daarvoor gisteren in een tot de nok toe gevulde A9 Studio in Uitgeest de Koos Alberts Award ontvangen.

‘Ik ben enorm trots op deze prijs. Het is een publieksprijs waarbij het publiek kan stemmen en heeft bepaald dat ik de populairste horeca artiest van 2017 ben. Als artiest wil je dat je liedjes gehoord worden. Gelukkig hebben we natuurlijk de radiozenders die het Nederlandstalig lied draaien en ook de Streamingdienst HITSNL is voor ons erg belangrijk maar het mooiste is nog toch als ik in de horecagelegenheden mag optreden en ik de mensen al mijn liedjes mee zie zingen.

De Koos Alberts award is een jaarlijks terugkerend evenement en daarmee een geweldig initiatief om het Nederlandstalige lied nog populairder te maken.

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl