Wesley Ponsen strikt Playmate “Mira Soeteman” voor nieuwe videoclip!

2018 begint goed voor Wesley Ponsen: Een overeenkomst met Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single, en een playmate die gestalte geeft aan zijn nieuwe videoclip.
“Droom met mij” is de titel van de geweldige single die digitaal staat en vanaf 3 Januari geplugd wordt naar Radio & TV.

Locaties, Script en Tekst heeft Wesley zelf bedacht, waardoor hij iedere single steeds meer bij zichzelf blijft. Met hulp van fantastische mensen om mij heen kan ik dit realiseren. Daarvoor ben ik Manfred Jongenelis (Studio), Kaska Produkties (Clipopname), Nel van Olm (RTV Promotie) en Rood-Hit-Blauw (Platenlabel) zeer dankbaar. Ik heb zoveel ideeën in mijn hoofd maar kan het natuurlijk nooit alleen uitwerken, daar zijn top mensen voor nodig die de tijd willen nemen te luisteren en mij te verbeteren wanneer dat nodig is.
De videoclip heeft een bijzondere hoofdrol, naast Wesley is Playmate Mira Soeteman te zien in misschien wel zijn mooiste videoclip. Mira die bekend is van de playboy en die playmate van de maand september was in 2017 was ook onlangs te gast bij RTL Late Night, daar vertelde zij dat ze vroeger gepest was met haar uiterlijk maar nu aan het begin staat in haar carriere als model. Doordat Wesley dit zag kreeg hij het idee voor zijn nieuwe videoclip.