Volgende week uitreiking De Koos Alberts Awards.

Het idee van De Koos Alberts Awards is ontstaan in 2013 Deze awardshow zou volgens Koos jaarlijks moeten plaatsvinden in zijn geliefde categorie het Nederlandstalig levenslied. Voor deze publieksprijs is  er een mooi bronzenbeeldje van hem gemaakt.

 

Op basis van het bronzen borstbeeld zijn daarna vervolgens de Awards ontworpen. Voor de derde keer zullen er op zondag 14 januari weer diverse Awards worden uitgereikt. De stemronde hiervoor is inmiddels gesloten. De A9 Studio in Uitgeest opent vanaf 13.00 uur haar deuren en de show start om 14.00 uur de show en eindigt om 18.00 uur.

RADIONL
RADIONL is media partner van het event de populaire Nederlandstalige zender zal de hele middag live uitzenden. Tijdens de AWARDSHOW zullen de genomineerde artiesten en gasten getrakteerd worden met optredens die namens RADIONL in het programma zullen optreden. Natuurlijk zal Koos zelf weer een mooi optreden verzorgen ter afsluiting van het jaarlijkse evenement.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Koos Alberts Awards in de A9 Studio in Uitgeest.

U kunt hier bij zijn! bestel de tickets ; HIER