Talentenshow Vrieler zingt Hazes

Op zaterdag 10 maart is er een talentenshow bij de Vrieler in Enschede. De deelnemende zangers en zangeressen gaan live nummers van Hazes ten gehore brengen. “Vrieler zingt Hazes” is een zangwedstrijd; het gaat erom om jezelf te zijn. Het is geen soundmix of imitatiewedstrijd. Presentatie, originaliteit, act en zang zijn allen belangrijk.

Ongeveer 15 deelnemers gaan strijden om een prijs ter waarde van € 2.500,-. De winnaar krijgt een eigen singel, geschreven door Henny Thijssen, tekstschrijver van onder andere: André Hazes; Tino Martin; Samantha Steenwijk en vele anderen, een professionele studio opname en 100 promotie Cd’s. Henny Thijssen gaat de winnaar persoonlijk begeleiden bij de opname in de studio.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om deel te nemen aan deze talentenshow. Het inschrijfgeld is € 100,-. De vakjury bestaat uit Henny Thijssen, Daantje en Maarten de Groot. Ook het publiek krijgt een stem die meeweegt in de uiteindelijke beslissing. Presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.

Kaarten om deze talentenshow bij te wonen zijn vanaf februari verkrijgbaar bij Café Partycenter Vrieler aan de Brinkstraat 301-303 te Enschede. Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,-

Daarnaast zijn er enkele gastoptredens van onder andere: Henny Thijssen, Daantje, Sylvia Corpiér en Gino Fey (winnaar vorige editie Vrieler zingt Hazes). Wil je deelnemen aan de talentenshow Vrieler zingt Hazes? Stuur dan een mail naar vrielerzingthazes@gmail.com