Sugarfree stopt ermee.

De groep Sugarfree ( Nathalie Prins en Gildy Florus )  stopt ermee. Dat bevestigt manager Dennie Damaro in een gesprek met de Belgische Showbizz-Site. De groep stond vorige week nog op het podium in Nieuwpoort maar dat was meteen ook het laatste optreden van Sugarfree.

 

Manager Dennie Damaro bevestigt dat hij de stekker uit de groep trekt. Sugarfree draait ondertussen al 7 jaar mee en scoorde verschillende hits maar de groep had het steeds moeilijker om te scoren. Volgens hem zijn de investeringen bovendien te groot geworden om een stap hogerop te kunnen zetten en blijft Sugarfree onterecht al jaren ter plaatse trappelen. “Gildy en Nathalie beschikken over te veel talent en horen absoluut niet thuis in tweede of derde klasse”, klinkt het. Maar de grootste reden is dat er wel degelijk al een tijdje wrijvingen zijn tussen de 2 hartsvriendinnen van weleer. De kans dat de meningsverschillen ooit uitgepraat zullen worden is volgens manager Dennie jammer genoeg zeer klein. Dennie is de laatste die met modder wil smijten. “Iedereen rond Sugarfree heeft zich steeds voor de volle 100% ingezet”, klinkt het. Dennie is er het hart van in dat en neemt met pijn in het hart afscheid van de groep.

Bron Showbizzsite.be