Ren je Rot met De Dikdakkers garantie voor spektakel!

Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren. ‘Met de techniek van deze tijd kan het niet anders dan een groot spektakel worden,’ ‘Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc.’ De grote hits van De Dikdakkers zullen in deze show zeker niet ontbreken.

Boekingen:
info@bmebookings.nl
info@dikdakkers.nl