Partycaptains zetten een feestelijk “Dopje op je neus”!

De Partycaptains zijn al een jaren niet meer weg te denken uit het carnavals- en feest-circuit! Het Brabantse duo bestaande uit Mitch Kerstens en Jurgen Rennen scoorden samen al behoorlijke feesthits met titels als; “Van top tot teen”, “Tante mien”, “Tijd voor een feestje” en ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Hun gloednieuwe feestknaller is getiteld; “Dopje op je neus”.

 

De plaat is wederom geproduceerd door de Brabantse allround producer André Kooiman, die deze keer samen met Mitch en Jurgen de tekst van het nummer schreef. Omdat de smaak van het publiek varieert hebben de Partycaptains ook een speciale remix laten maken met meer snelheid en beat, zodat alle liefhebbers van feest en aprèsski muziek aan hun trekken komen! “De nieuwe singel is een echte meedoe plaat met een lekkere dikke beat in de moderne carnavals sound” aldus de Partycaptains enthousiast over hun nieuwe feesthit! De singel “Dopje op je neus” is vanaf December 2017 verkrijgbaar in 2 versies via alle grote download en streaming portals en komt uit op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is vanaf dan de nieuwe videoclip te zien via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Met hun nieuwe singel “Dopje op je neus” varen de Partycaptains volle gas door en zijn ze weer klaar om menig feesttent en plein op zijn kop te zetten met hun nieuwste carnavalskraker!