Nieuwe single Thomas Luijf

Muziek is een echte uitlaatklep voor de in Hilversum geboren en woonachtige Thomas Luijf, die in het dagelijkse leven als anesthesist werkzaam is in diverse ziekenhuizen. De zanger kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen.

 

Met zijn vertolking van ´Aan alle mooie meiden´ wist hij begin 2015 zowel Roxeanne Hazes als Lange Frans te overtuigen op de knop te drukken. Zijn deelname toen leverde hem een karrevracht aan positieve reacties op! Uiteraard was Thomas trots hierop en dit stimuleerde hem uiteraard verder te gaan met zingen.
Na de releases ´Jouw Stralende Lach´ en ´In de Kroeg´, koos Thomas onlangs voor Rood-Hit-Blauw produkties om zijn nieuwe single ‘Als ik jou aankijk’ uit te brengen. Onder de bezielende leiding van producer, componist en tekstschrijver Marco Luesink is in Studio-Evolution te Loerbeek (Gld) de opgewekte en feelgood single opgenomen en vervaardigd. Met deze vrolijke, uptempo meezinger over de ideale vrouw, zal Thomas naar verwachting zowel de muziekliefhebbers als de media aan zich weten te binden de komende tijd. Een prachtig bijpassende clip is opgenomen door Danny van Clip company.