Nieuwe single Robert van Hemert.

Hij greep onlangs zijn deelname én uiteindelijke overwinning op het ‘Leids Festival van het Levenslied’ aan, om zijn vriendin Valentina ten huwelijk te vragen. Robert van Hemert is een jonge twintiger die in het dagelijkse leven actief is als schilder. De Leidenaar droomt echter ook van een fulltime loopbaan als zanger/entertainer.

 

Hij zette onlangs een reuzestap in die richting door te tekenen bij Rood-Hit-Blauw Produkties van Ronald Visch. Die laatste stond namelijk al aan menig muzikale wieg van ondertussen grote namen binnen de Nederlandstalige muziekwereld. Met zijn vertolking van Ben Cramer ’s klassieker ‘De Clown’, maakte de 24-jarige Robert van Hemert grote indruk op de jury van het weer in ere herstelde befaamde festival in zijn eigen woonplaats Leiden.
Hij zong al veelvuldig op jeugdige leeftijd maar had uiteindelijk wel een zetje nodig van de mensen om hem heen om achter de microfoon op de bühne plaats te nemen. Ondertussen gaat Robert met zijn stem, performance en looks over de tong; “Wordt hij de nieuwe aankomende ster van het Nederlandstalige lied”, is nu al in de wandelgangen te horen. Henny Thijssen schreef ‘Zo ver weg’ voor Robert dat door Maarten de Groot is geproduceerd. Een nummer waarover al ruim vóór de release lovend wordt gesproken, en dat ook nog eens vertolkt wordt door een zanger wiens vocale presentatie, ondanks zijn prille staat van dienst, staat als een huis! Nederland is een enorm talent rijker! De verwachting is dat Landelijke, Regionale en Lokale Radiostations dit lied de nodige airplay zullen geven. Een bijpassende clip is gemaakt door Bas Media.