Nieuwe feestsingle voor gelegenheidsduo Michel Wolsink & Tonny Magendans

Michel Wolsink & Tonny Magendans hebben onlangs de handen ineen geslagen voor de komende carnavalsperiode, en zijn de MW Sound Studio ingedoken voor de opnames van een nieuwe feestknaller.

Omdat Michel en Tonny allebei uit de Achterhoek komen is gekozen (* als eerbetoon aan het Achterhoekse carnaval en tekstschrijver Bernard Engelbarts) om het ruim 40 jaar oude en welbekende nummer ‘’Mientje’’ nieuwe leven in te blazen.De ‘’oude Mientje’’ is qua tempo aangepast, en omgetoverd tot een feestsingle met hoog polonaise gehalte voor de komende carnavals periode.
Het liedje deed nogal wat stof opwaaien in de media afgelopen weken, en stuitte daarbij op onbegrip van mensen uit Waskupenstad. Zij vonden het niet kunnen dat HUN Mientje nieuw leven in werd geblazen , en riepen de lokale horeca en radiozenders in de buurt op voor een heuse boycot van de single in de nieuwe versie.
Ondanks alle commotie rondom ‘’Mientje’’ lieten Michel en Tonny zich niet van hun stuk brengen door al deze media aandacht , want zij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe hedendaagse 2018 versie van Mientje een toevoeging is voor het Achterhoekse carnavals, en daarom niet mag ontbreken in de Achterhoekse kroegen en cafés de komende carnavalsperiode .Uiteraard is er voor “Mientje” een passende videoclip geschoten welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.
Wij zijn er van overtuigd dat ’Mientje’ indruk gaat maken tijdens de komende carnavalsperiode bij de lokale, regionale, landelijke radiostations en haar luisteraars!
De single zal op 30 december 2017 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement (JC Event)