Nieuwe feest single GEEN STEMPEL heet ‘CONFETTI’

De nieuwe single ‘Confetti’ van Geen Stempel maakt de carnaval van 2018 net iets leuker. Want met confetti maak je van elk feestje een Feest! Sowieso kan dit carnaval seizoen niet meer stuk voor Geen Stempel, want de party act werd onlangs uitgeroepen tot de Populairste Opkomende Party Act van Nederland.

 

Met ‘Confetti’ in de pocket maakt Geen Stempel zich op voor een drukke carnaval. Met een agenda vol optredens zal de confetti rijkelijk door de lucht vliegen tijdens de shows, in zowel in Nederland als Duitsland als Oostenrijk. De single wordt uitgebracht door platenmaatschappij ABC Entertainment.

Bij de single is ook een videoclip opgenomen,

 

 

Eerder bracht Geen Stempel al singels uit als ‘Sjansen’, ‘Brabo’, ‘De Kroegbaas’ en ‘Blondine’. Rondom de single ‘Brabo’ kreeg Geen Stempel veel aandacht; Omroep Brabant nodigde de act uit voor 3 Uurkes Vurraf en Giel Beelen (destijds nog DJ bij 3FM) riep ‘Brabo’ uit tot de beste Carnavals single van Brabant.

Volg Geen Stempel via de website en sociale media via onderstaande links:

http://www.geenstempel.nl
https://www.facebook.com/geenstempel/