Nieuw album 3JS heet ‘NU’.

Vrijdag 09 februari komt het nieuwe album ‘Nu’ uit van de 3JS. De reguliere pre-order van het album start volgende week vrijdag 12 januari. De heren hebben de hoes inmiddels bekend gemaakt.

 

Het enige moment dat er echt is…

‘Nu’ is voor de 3JS de overgang tussen verleden en toekomst. ” Het enige moment dat er echt is. Een moment waarop alles is. Een moment waarop we als band volledig uit onze ‘comfort zone’ stappen. Een nieuwe stap na het vieren van ons 10-jarig jubileum waarin we een andere koers zijn gaan varen.
We zijn het theater ingegaan met een show die niet over 3JS ging. We zijn voor het eerst gaan werken met andere Nederlandse songwriters (zoals Diggy Dex) en we zijn gaan werken met een externe producer die uit een totaal andere hoek komt (Oscar Holleman – Krezip, Kovacs etc.).
We staan stil bij onszelf en worden bewust van onze levens en de wereld van vandaag en we hopen de juiste manier gevonden te hebben om hiermee om te gaan. De nummers op dit nieuwe album gaan hierover.” aldus de heren.