Marga Bult laat Nederland eindelijk kennis maken met haar nieuwe liefde.

De afgelopen 8 maanden werd er flink gespeculeerd door oa de pers en media, wie haar nieuwe liefde toch wel zou kunnen zijn. Er kwamen tal van foute suggesties langs en Marga besloot op haar beurt daar verder niet op in te gaan, maar rustig de tijd te nemen, te ontdekken en te ervaren of er überhaupt een kans zou zijn op ’n toekomst samen en daarna zelf het tijdstip te bepalen wanneer zij daar beiden aan toe zouden zijn, om het wereldkundig te maken.

 

Zo opende Marga zojuist op Facebook haar nieuws. Ze Laat verder weten; ” Met de liefde ga je per slot van rekening bloedserieus om is mijn mening.”
Op zoveel vlakken ben je als artiest toch al ’n soort van openbaar kunstbezit. Hoe dan ook, deze tijd hebben we zelf genomen, ook om onze wederzijdse moeders, familie en vrienden te leren kennen. Allen zijn blij voor ons en gunnen ons het nieuwe, overigens totaal onverwachte geluk. De pers/media respecteerde mijn mening, omdat ik aangaf het tzt zelf wel te melden via social media als ik er aan toe zou zijn. Dat de liefde totale verrassingen in petto heeft, ook na intens verdrietige periodes, behoorlijk onverwacht en bijna wonderlijk ons leven binnen wandelde, is ook bij ons waarheid gebleken. Dat we elkaar uit het verleden al kenden, we spraken elkaar tientallen jaren nauwelijks, bracht sowieso al iets vertrouwds met zich mee. Hoe dan ook….dit is hem!
Ludo Voeten mijn ex-manager, uit m’n #Babe en #Eurovisiesongfestival periode. Een lieve, zorgzame man, met wie ik al ’n tijdje erg happy ben. Hopelijk is ons beiden een mooie en ontspannen toekomst gegund in de herfst van ons leven, samen met m’n kinderen en de geliefden van beide kanten om ons heen. Hoe mooi is het om iemand uit de benauwdheid te halen, weer in de ruimte van het leven te kunnen zetten om groots te kunnen genieten van juist de kleine dingen. Dit geldt voor beiden. We zijn happy en dankbaar dat ons dit is overkomen. Op naar ’n mooie toekomst…., aldus Marga.

Fotobron ; Marga Bult

De Sterrenparade wenst Marga & Ludo veel liefde en geluk samen!