LYTSE HILLE – HET HELE JAAR FEEST

Wat een jaar was 2017 voor Lytse Hille, waarin hij veel opzien baarde met zijn twee singles “24 Billen” en “Ik lach me de ballen uit m’n broek”. Opvallende en beide unieke singles welke veel aandacht hebben gekregen bij alle Radiostations en nog zeker niet onbelangrijk, het publiek heeft ze omarmt en waar hij ook staat te zingen zijn dit Megaknallers.

Fantastisch,…….maar dat betekent dat het hele team rondom Lytse Hille( Emile Hartkamp & Norus Padidar) het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt heeft, want de lat ligt hoog en wordt er met spanning en aandacht gekeken naar waar komt die kleine symphatieke Fries nu weer mee komt. Ludiek is het zeker……..een eigen verhaal van wie hij is, waar hij voor staat en wat het brengt…..namelijk FEEST.
Bij de refreinen wordt je meegenomen in het feestgedruis en doe je vanzelf mee met het aanstekelijke alleen maar zingende lalalala…..

Wederom een persoonlijke muzikale handtekening van Lytse Hille, een single voor het hele jaar maar kan naadloos voorop lopen in de polonaise van Carnaval vierend Nederland……maar uiteindelijk is het “Het hele Jaar Feest” met Lytse Hille