“Lach en leef is het debuutnummer van Lex Rietdijk”

Lex Rietdijk 25 jaar uit Nieuwegein timmert al ruim 8 jaar aan de weg, hij treedt veel op bij feesten en bruiloften en is regelmatig te horen in cafés in heel Nederland. Nadat hij in 2016 het supermooie “Niemand” van Replay in een nieuw jasje stak en uitbracht werd het tijd voor een nieuw eigen nummer.

Dit nieuwe nummer is nu gerealiseerd met de titel “Lach en Leef”
Het nummer Lach en Leef heeft Lex Rietdijk samen met Frank van Etten geschreven, en het gaat over de avonturen en belevenissen van vroeger samen met vrienden van toen. En hoewel je vele mooie maar ook minder mooie momenten samen gedeeld hebt, groei je in de loop van de jaren toch uit elkaar.
Maar ondanks dat kijk je toch terug op een mooie tijd met kattenkwaad en met dingen wat niet echt door de beugel kon, maar het was wel altijd feest met elkaar. Dit prachtige nummer is geproduceerd door Frank van Etten.