“Ze heettte vruuger Berrie” ….

Frank Smeekens ft. Fiske te Zat met ludieke carnavalssingle “Ze heettte vruuger Berrie” hard op weg naar carnavalshit !! Terwijl zijn laatste single ‘Liefste’ momenteel uitstekend meedraait in het land, mag natuurlijk de voor Frank Smeekens traditionele carnavalssingle, niet ontbreken. En dat is de ludieke carnavalsplaat

‘Ze heette vruuger Berrie!’ geworden welke wederom in samenwerking met Fiske te Zat tot stand is gekomen. Vroeger in de klas droeg hij het liefst een jurk en had ie een Barbie in z’n tas. Toen een ietwat vreemde kerel maar nu heet ze Marie en mag ze als dame beslist gezien worden. Kortom Frank Smeekens staat met deze Harald Queens-productie waarvoor André Kooiman de Nederlandse tekst voor zijn rekening nam, voor meterslange polonaises, en een Carnavalshit??
De sympathieke Tilburger trakteert ook nog eens op een heerlijke ruim 7,5 minuut durende Hitmix gemaakt door Party DJ Rudie Jansen dat als tweede track op het schijfje is geperst en Frank ‘s carnavalssingles van 2013 t/m 2017 bevat. Echt een hebbeding voor de feestvierders dus! De single wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties.