Gebroeders Ko maken single met Gerard Joling

Gebroeders Ko Ft. Gerard Joling…. als dat geen feest gaat worden. De single die ze hebben uitgebracht gaat over de ´Dochter Van De Groenteboer´.

De Gebroeders Ko hebben niemand minder dan Gerard Joling weten te strikken voor hun Carnavals kraker “ Dochter van de Groenteboer “. “ Het idee voor Gebroeders Ko ft Gerard Joling hebben wij al een paar jaar “ laten de Gebroeders Ko weten “ maar nadat we Gerard een paar maanden geleden tijdens een optreden weer tegenkwamen hebben we eindelijk een afspraak kunnen maken om ideeën uit te wisselen waarbij Gerard aangaf dat het een schuine carnavalsplaat moest worden met een dikke knipoog en dat is dus Dochter van de Groenteboer geworden , overigens de 1e carnavalsplaat van Gerard Joling ( en waarschijnlijk ook de laatste  ) “.
“ Vreselijk gelachen bij het inzingen en de clipopnames en dat spat ook van de productie af , wij worden er allemaal heel vrolijk van en wij hopen Feestvierend Nederland ook “. Op naar een dikke Carnavals hit dus met de nieuwe single van de Gebroeders KO ft Gerard Joling.

single te downloaden via :
iTunes: http://bit.ly/iTunesDochterVanDeGroenteboer

Spotify: http://bit.ly/SpotifyDochterVanDeGroenteboer

Hits NL: http://bit.ly/HitsNlDochterVanDeGroenteboer