Finalist Bloed, Zweet & Tranen (2013) en Presentator van de Andy & Melisa Theatershow opgepakt!

De reden van het aanhouden van de 2 volkszangers Rein Mercha en Rik Nijman is nog niet bekend, wel is ondertussen bekend dat het 2 aanhoudingen zijn geweest op verschillende plekken, maar die wel met elkaar in verband staan.

Het duo dat binnenkort een feestlied samen uit gaat brengen ( heeft dit persbericht met de eventuele clip te maken?  red.) werden in Den Haag en Apeldoorn nagenoeg tegelijkertijd opgepakt door de politie. Bij de presentator van de Andy en Melisa Theatershow Rik Nijman ging dit er wat hardhandiger aan toe dan normaal, dit omdat hij naar zeggen de instructies van de politie niet wilde volgen. Het geen wil ook nog dat hij naar eigen zeggen wel gevolgd moet zijn omdat hij midden op straat na een gesprek over de theatershow voor het huis van Andy & Melisa staande werd gehouden.
Volgens Andy, wie een korte reactie gaf, zou hij niet weten waarom Rik werd opgepakt. Hij is echter wel erg geschrokken van de aanhouding door de agenten en het geschreeuw. “later wil ik er wel meer over vertellen maar nu wil ik even bekomen van de schrik samen met mijn gezin” zijn de woorden wie Andy uitspreekt.
De aanhouding van de Bloed, zweet & Tranen zanger van 2013 verliep rustiger, op het woonwagenkamp waar Rein Mercha woont werd hij gevraagd uit de woning te komen om vervolgens achterin de politie auto plaats te nemen. We zijn nog in afwachting van de reacties van familie en advocaten!