Feestartiest Invine laat jong en oud dansen op ‘Waar zijn die handjes’

Waar zijn die handjes?! Feestartiest Irvine heeft de nieuwe feestknaller te pakken! Met zijn nieuwe nummer ‘Waar zijn die handjes’ heeft hij een absolute hit te pakken en krijgt hij iedereen aan het dansen, van jong tot oud, dik en dun, blank en donker, jongens en meisjes, man en vrouw, arbeider en directeur!

Feestzanger Irvine kreeg het idee van z’n nieuwe single ‘Waar zijn die handjes’ aangereikt door DJ Galaga. “Hij had een carnaval/ après-ski liedje op de plank liggen dat echt iets voor mij was. Vervolgens heb ik dat voorgelegd aan het team waarmee ik werk. Na twee regels keken we elkaar aan en stonden de neuzen dezelfde kant op. Terplekke hebben we er alles omheen bedacht. Van het arrangement tot de videoclip en ‘Waar zijn die handjes’ was geboren.”
Het liedje herbergt een tekst waarbij je een dansje kunt doen in de trant van Macarena. ‘Wij zijn ervan overtuigt dat het heel makkelijk op te pakken is en dat men het ook gaat meedoen in het land. De melodielijn heeft echter niets met Macarena te maken. Het is een compleet ander lied. Omdat het refrein vaak terugkomt is het een fluitje van een cent om mee te dansen. Ik heb het liedje ondertussen aan verschillende leeftijdscategorieën laten horen en gaf ze de opdracht om te doen wat de tekst aangaf. Dan blijkt het heel snel te gaan. Zelfs de ‘oudere jeugd’ heeft er absoluut geen problemen mee’, glundert Irvine.”
Omdat Irvine zijn handelsmerk, het glimmende goudkleurige- en een zilveren jasje, niet mag ontbreken heeft hij besloten om deze ook terug te laten komen in de clip. “Het begint op een vliegveld. Vanuit daar ga ik enkele thema’s bezoeken met het vliegtuig, waaronder après-ski, carnaval, het oktoberfest en Ibiza. Aan het eind van de clip ben ik zo afgepeigerd van alle bezoekjes aan de steden dat ik als piloot in de armen van 2 stewardessen val”, aldus Irvine.