Zwartwerker maakt eerste singel en is meteen “Bek af”

Een vette beukplaat als debuut van de Zwartwerker met een geweldig commerciële sound die menig feestganger zal doen gaan bewegen!
Arend van Zanten (1984) uit Wijk en Aalburg is altijd al een feestneus in hart en nieren. Als één van de mannen van de Aalburgse Toppers stond hij al eerder op het podium en ook zong hij al een duet met John de Bever tijdens een optreden.

 

Al lang liep hij met het idee rond om een eigen feestplaat op te nemen als de Zwartwerker in een lekkere vette après-ski stijl. Samen met zijn vrienden Marcel en Matthijs schreef hij een tekst op een bestaande melodie en besloot om zijn idee een vervolg te geven. Via de vette muziek van het Feestduo Kaaigezellig kwam hij in contact met de Brabantse allround producer André Kooiman, bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. Samen maakten ze van het idee van de Zwartwerker een echte beukplaat en produceerde André in zijn studio deze fantastisch klinkende vette après-ski singel met de titel; “Bek af”. “Een geweldig dikke plaat met een fantastische commerciële sound is het geworden!” aldus een super enthousiaste Zwartwerker over zijn debuut single.
De single “Bek af” is medio December 2017 verkrijgbaar als beuk versie en voor de gelegenheid een speciale carnavals versie via alle grote download en streaming portals. De single wordt tevens gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP.
Met deze massieve singel maakt de Zwartwerker meteen een stevige indruk in Après-ski land waar deze singel ongetwijfeld goed zal worden ontvangen!