Zwarte Cross maakt de eerste namen bekend voor 2018

De Zwarte Cross gaat het dit jaar wat anders aanpakken. Verandering, disruptie, een beetje leven in de brouwerij, LEVEN VÓÓR DE DOOD! Dus, zoals je niet van ons gewend bent: op 7 december al deze EERSTE NAMEN vol in je blije bakkes! Hier komen ze:

De Dijk, Triggerfinger (BE), Gogol Bordello (VS), Millionaire (BE), Death Alley, Nieuwegrond, Mike Williams, The Band of Heathens (VS), Gummbah en Leonard Bedaux – Sexboerderij Het Gouden Kalf, The Goat Roper Rodeo Band (GB), Thijs Kemperink, Silvester Zwaneveld – Een kleine geschiedenis van bijna alles, Bas Nijhuis en Eddy van der Ley – Niet zeiken, voetballen!, Mr. & Mr. Burn (GB) – explosief fysiek straattheater, Douwe Dijkstra en de sneue vertoning, clownesk straattheater van Fraser Hooper (GB), Høken met de Heinoos, Boh Foi Toch, Reverse Cowgirls, Certain Animals, Hilltop Howlers, Bökkers, De Motorband, Pé Daalemmer & Rooie Rinus.

Vanaf nu zullen ze je iedere drie weken verblijden met een mooi setje nieuwe namen. We doen ons best om weer een mooie mix van theater en muziek neer te zetten op onze 32 podia! En vergeet niet dat je je uiteraard op de Zwarte Cross 2018 helemaal kunt uitleven bij de ludieke cross, stuntshows, kermis, de finale van de Dutch Masters of Motocross! En vergeet niet te zonnebaden op het festivalstrand Playa Gasolina, aan te schuiven voor een sterrenmaal in restaurant Le Carburateur of zelf op te treden op de bühne van het Open Podium.

Zwarte Cross 12,13,14 en 15 juli 2018