Zangeres Elske DeWall doet schokkende bekentenis bij 3JS in huwelijks-zaak Gordon

Heel Nederland heeft afgelopen week kunnen zien hoe Elske DeWall het op het laatste moment mislukte huwelijk van Gordon opluisterde met het prachtige lied ‘Heb het leven lief’.

Tijdens een soundcheck van de Acoustic Christmas tour van de 3JS waar De W. als vaste gast te zien is, bekende zij aan inside collega’s dat ze buiten de trouw-uitzending om ook het lied ‘Are You Strong Enough to be my man’ heeft gezongen voor Gordon.
De W. sprak vervolgens het vermoeden uit dat deze song, in combinatie met het lied ‘Heb het leven lief’ Gordon hebben doen besluiten zijn huwelijk af te blazen. ‘Ik zag aan z’n ogen dat ‘ie dacht… verdomme… deze man kan mij niet aan en bovendien heb ik het leven lief zoals het altijd al was’….schijnt de W. tegen de J’s gezegd te hebben.

Bron; 3JS aldus groot-waterland.nl

We citeren het bericht, waar opvallend de woorden vermoeden en schijnt gebruikt worden in het artikel. Reactie Jan Dulles van de 3JS; ‘Dat is toch óók wat allemaal.’