Vinzzent Proost op deze dag

December is de maand van Sinterklaas en de Kerstman maar zeker ook de maand waarin we proostend het nieuwe jaar inluiden. Voor Vinzzent een goed moment om zijn nieuwe single ‘Proost Op Deze Dag’ te lanceren.

‘Proost Op Deze Dag’ is een lekkere uptempo song met Folkse invloeden die akoestisch begint en na enkele seconden los gaat waardoor je meteen in de stemming bent. Voor deze single werkte Vinzzent en Hans van Vondelen samen met Edwin van Hoevelaak en muzikanten Marcel Fisser (gitaar en Banjo), Manfred Jongenelis (accordeon), Joost van Es (viool), Han van Eijk en Dian Senders (backings)

Als Vinzzent terugkijkt op 2017 was voor hem het ‘proost moment’ zijn eerste eigen festival “Vinzzent Op Het Strand” waar hij een bijzonder sfeervol en gezellig feest wist neer te zetten en waarin hij een Platina award voor Dromendans overhandigd kreeg van goede muziekvriend Rob de Nijs.

Rob; “Vinzzent je zit in mijn hart, dat weet je, je hebt veel voor mijn carrière gedaan en je doet nu veel goeie dingen voor je eigen carrière.”

In augustus 2018 zal er een tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaatsvinden. In de clip van ‘Proost Op deze Dag’ zie je een compilatie (aftermovie) van het festival.

Vanaf vandaag is ‘Proost Op Deze Dag’ op alle legale streaming en downloadportals te verkrijgen o.a. Itunes & Spotify