Vèrrèkkes Blààuw gaat op de “diksie” toer! 

Begin dit jaar maakten de mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle hun debuut in muziekland. Met de singel; “Vette vingers” scoorden ze meteen een dikke feesthit in Brabant getuige de indrukwekkende prestaties bij verschillende liedjeswedstrijden.

 

Een 2e plek bij Zumme Zinge in Kruikenstad/Tilburg, een 2e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle en een verdienstelijke 3e plaats bij het beste West Brabantse carnavalslied. Met deze erelijst op zak kriebelde het ook dit jaar weer om een feestkraker te gaan maken.
De nieuwe track met de alleszeggende titel; “Diksie” is geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman (hitmaker voor o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Double Dj’s e.v.a) die ook verantwoordelijk was voor de succesvolle eerste singel van Vèrèkkes Blààuw. Een gezellige beat met lekkere blazers en een dikke accordeon saus maken de plaat tot een gezellige commerciële meezinger!
De single “Diksie” is vanaf December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal er de videoclip van deze carnavalskraker te zien zijn via o.a. Youtube en vrschillende tv zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP.
Met “Diksie” hebben de mannen van Vèrèkkes Blààuw wederom een top feestplaat gemaakt die zo maar eens een grote carnavalskraker kan gaan worden!