ROCKY PAUW – ALS JE GAAT

Onlangs deelde Rocky Pauw nog de bühne met artiesten als Peter Beense, Gerard Joling en New Timeless, tijdens een groots evenement in Hagestein. De zanger, die volgend jaar alweer 15 jaar in het artiestenvak actief is, heeft singles op zijn naam als ‘Op Mijn Gemakkie’, ‘Blauwe Ogen’, ‘Kom Dans De Hele Nacht Met Mij’, ‘Ik Leef Voor Jou’, ‘Wat Jij Met Me Doet’ terwijl eerder dit jaar nog de Corry Konings-cover ‘Zoals Je Weet’ uitstekend is ontvangen door zowel publiek als media.

 

De bijna 30-jarige Rocky Pauw, geboren Utrechter maar al jaren woonachtig te Lexmond, kijkt met volle tevredenheid terug op zijn eerste samenwerking met Frank Verkooyen wat dus resulteerde in de single ‘Zoals Je Weet’.

Die vruchtbare samenwerking is nu verder gecontinueerd waardoor Rocky ‘s nieuwste plaat ‘Als Je Gaat’ ook werd opgenomen en is geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda. De originele versie stamt trouwens uit 1999 toen Marianne Weber het liedje op single uitbracht. De wals van toen is nu echter door Frank Verkooyen in een aantrekkelijk, pakkend en eigentijdse swingend muzikaal jasje gegoten. De verwachtingen voor deze nieuwe- door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte Rocky Pauw-single, zijn dan ook hoog gespannen.