Rik Hoogland – ‘De nacht van mijn leven’

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog een veel geboekte zanger bij cafés, sportclubs en campings maar ook zingt de ras entertainer veel op bruiloften & verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten.

Rik Hoogland heeft een zeer gevarieerd en samengesteld repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits.
In de loop der jaren heeft Rik Hoogland ook diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met vriend en collega Danny Temming ‘Utreg me Kluppie’, deze single is nog veel te horen in en rond het stadion De Galgenwaard van zijn cluppie ‘FC Utreg’.
Begin dit jaar bracht Rik de single ‘Als een meisje moeder wordt’ van André Hazes uit op single, een liedje wat hij al jaren lang zingt tijdens zijn optredens in het land en plaatste op een eerder uitgebracht album.
Zo aan het einde van het jaar 2017 komt Rik Hoogland met een nieuwe single met de titel ‘De nacht van mijn leven’. Deze single werd ooit uitgebracht als een wals maar is door producer Frank Verkooyen omgetoverd tot een dikke feest hit die we zeker veel zullen gaan horen in de kroegen en discotheken.
De single is opgenomen in ‘The Boom Studio’ van Frank Verkooyen in Breda en uitgebracht onder het label ‘Double You Music’ Bij de single is door ‘Wescur’ een bijbehorende videoclip gemaakt die is opgenomen tijdens één van de VIP feesten die Rik zelf organiseert in Van de Valk Vianen.
——————————————————————————–