Nieuw album Janneke de Roo  ‘Het Mooiste Van..’ feestelijk gelanceerd!

In 2006 verscheen van de in Emmen woonachtige zangeres Janneke de Roo haar eerste soloalbum ‘Rozen voor jou’. Vier jaar later bracht ze het 13 liedjes tellende album ‘Onvergetelijk’ uit dat in het teken stond van haar 5-jarig jubileum. Haar derde album, ‘Adieu Mon Amour-10 Jaar Janneke De Roo’ waarop 20 liedjes zijn te vinden, belandde in 2015 in de winkelschappen. En nu is haar 4e soloalbum ‘Het Mooiste Van..’ een feit én officieel gepresenteerd!

De feestelijke presentatie van Janneke ‘s gloednieuwe CD-album vond 26 november jl. plaats in een afgeladen Zalencentrum D’aol Meul te Veenoord. Chris de Roo, Mariska Dijkstra, Freddy Cadel, Maico, Arjan Plat, Fennie & Martin, Jeroen Steven en Frans Baggerman verzorgden optredens terwijl Martin Dams op geheel eigen wijze de presentatie voor zijn rekening nam. Héél bijzonder was ook Janneke ’s optreden met het koor Klooster-Smartlappers uit Ter Apel. Fans van noord tot zuid, en zélfs vanuit Vlaanderen, waren aanwezig in Veenoord om hun blijk van waardering te betuigen aan Janneke de Roo die onlangs een nominatie ontving voor een Koos Alberts Award.

Stralend middelpunt deze dag was uiteraard de zangeres zelf: “Wat was het super, wat een positieve reacties op mijn nieuwe album heb ik gekregen en daarnaast is het zo fijn om te zien hoe de mensen genoten”, zo licht de van oor tot oor glunderende zangeres haar betoog toe. Ze stromen nog steeds binnen, maar nu al zijn vele foto’s en video’s van de albumlancering te vinden op Janneke’s Facebookpagina. Na de bijzonder geslaagde presentatie in D’aol Meul, verklapte Janneke meteen al dat vanaf nu haar traditionele feesten plaats zullen gaan vinden op deze locatie! Te beginnen 25 maart 2018 als vanaf 13:00 uur tijdens “Janneke de Roo & Friends” met in elk geval Chris de Roo en Marco de Hollander als optredende artiesten en dat voor slechts € 5,-!

‘Het Mooiste Van.. Janneke de Roo’ is vanaf nu zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar en daarnaast ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Tracklist:
01.Jij bent Mijn Liefde | 02.Lieve Lieveling | 03.Jij Alleen | 04.Mooi Is De Liefde | 05.Huisje Bij De Brug | 06.Niemand Weet (met Chris de Roo) | 07.Blauwe Korenbloemen | 08.Sierra Madre | 09.Santa Domingo | 10.Reuzenrad | 11.Ik Mis Je Goed (met Dick van Altena) | 12.Espresso Italiano | 13.De Nacht Is Nog Zo Lang | 14.Ik Verlang Zo (met Frans Kas) | 15.Ga Nooit Meer Van Huis | 16.Als Ik Jou Niet Had Gekend | 17.Als Ik Weg Ga | 18.Flink Zijn | 19.De Geboorte Van M’n Kleinkind | 20.Goodbye Farewell

Boekingen: 06-21505833
Mail: info@jannekederoo
Website: http://jannekederoo.com/
https://www.facebook.com/janneke.deroo.9