Michel Wolsink & Tessa Kinnaer Lanceren Indrukwekkende Duetsingle.

2017 was hét jaar van Michel Wolsink. De zanger timmerde dit jaar hard aan de muzikale weg … en niet alleen als solo zanger, maar ook als producer & songwriter. Hij produceerde in zijn eigen studio MW Sound Studio het 3 talige debuutalbum ’Dit ben ik!’. De single ‘Leef je leven’ die als voorloper van het Album werd gelanceerd, bezorgde de Achterhoeker wederom meer naamsbekendheid en succes.

We mogen wel zeggen dat ‘Leef je leven’ een behoorlijk hitje is, want na ruim 4 maanden staat deze single nog steeds in diverse hitlijsten.

Michel’s grote droom kwam afgelopen oktober uit toen hij mocht optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Wanroy. Wat een geweldige ervaring om tussen namen als: Jannes, Jan Smit, Django Wagner, Rene Schuurmans, de Kelly familie en vele anderen te mogen staan. Het was een avond waar hij lang naar had uitgekeken, en niet snel meer zal vergeten.

Michel Wolsink wil 2017 graag afsluiten met een fantastisch mooi duet. De single is getiteld ’Laatste adem’ en is afkomstig van zijn album.
Het is een indrukwekkende, adembenemende ballade, die hij samen met de jonge, talenvolle Achterhoekse zangeres Tessa Kinnaer heeft opgenomen.

Tessa Kinnaer is o.a. bekend als zangeres van Trio XL, (de formatie die ze samen met Michel Wolsink & Rob Mullink vormt). Toen Michel onlangs een zangeres zocht om dit duet mee op te nemen, werd collega zangeres Tessa Kinnaer benadert, en na een avondje brainstormen over de duet single zei ze volmondig: JA ! Michel durft te beweren dat Tessa nog veel van zich zal laten horen in de toekomst, want naast zangeres van de band Trio XL ambieert zij ook een carrière als Nederlandstalige solozangeres.
Uiteraard is er voor “Laatste adem” een passende videoclip geschoten welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.

Wij zijn er van overtuigd dat ’Laatste Adem’ indruk gaat maken bij de: lokale, regionale, landelijke radiostations en haar luisteraars ! De single zal op 1 december 2017 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.