Line-up voor het podium van 3FM Serious Request

Nieuw dit jaar tijdens 3FM Serious Request is het grote podium op het Marktplein in Apeldoorn dat iedere avond gevuld is met een dikke line-up. Recht tegenover het Glazen Huis kun je hier iedere avond genieten van de tofste artiesten.

Franks Feestje
Dit jaar staat er iets nieuws op het plein van het Glazen Huis. Er staat een enorm podium dat we elke dag vullen. Overdag verhuurt 3FM-dj Frank hem aan iedereen die ook maar iets kan wat op een podium thuishoort. Een kunstje, een liedje, een mop, je kunt het zo gek niet bedenken. Wil jij jouw talenten showen? Huur hier een tijdslot.
Maarrr ’s avonds staat het podium ook vol. Dan host Frank zijn eigen Franks Feestje. Vol met de vetste artiesten die komen optreden. De eerste namen zijn inmiddels bekend en de line-up vind je hieronder.

Maandag 18 december;
– Jonna Fraser
– Causes Music
– Chef’Special
– Lucas & Steve

Dinsdag 19 december;
– Naaz
– Special Guest
– Charly Lownoise
– Mental Theo

Woensdag 20 december;

– Paul Sinha
– De Jeugd Van Tegenwoordig
– Kris Kross Amsterdam
– Oliver Heldens

Donderdag 21 december;
– The Overslept
– Broederliefde
– Singlefeestje

Vrijdag 22 december;
– EUT
– 7 Layers
– SYML
– Lewis Capaldi
– Bruno Major
– Sam Feldt

Zaterdag 23 december;
– The Brahms
– Kraantje Pappie
– Julian Jordan