‘Kerst in Den Haag’

De dagen worden korter en de nachten worden kouder. De lichtjes van de kerst bomen schijnt in elk huis, Je raad het al kerst is in aantocht  . In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte wist  De Haagse volkszanger John Medley samen met Helga een heel vrolijke kerstliedje  te maken op het nummer van Raul Malo. 

 

Buiten dat de clip in Den Haag is opgenomen is John Medley in Den Haag en de verre omgeving geen onbekende meer, mede daarom hoefde hij niet lang over de tekst na te denken. Hij noemde het liedje “Kerst in Den Haag”

John Medley bracht al eerder 3 duetten op singles uit met onder andere  Samantha Steenwijk, Naomi en Ruby van Urk. Nu brengt John een Kerst single en Clip uit met Helga Albers. Helga won bij John de Talentenjacht in Ypenburg Zomer festival de Artiestenreis naar Alanya van Freddy Vd Bergh . Na dit avontuur hielden de 2 contact en kwamen deze op dit leuke idee .
Ook gaat John weer een reality soap opnemen met de Koffietent  “The Music Brothers” met Anton Ijzerdoorn en Albert Vaders waar John een hoofdrol is speelt om minder bekende artiesten te helpen . Dat kan met een single, clip, flyers,  promotie Tour en interviews bij diverse radio stations . Dat houd deze keer in dat in samenwerking met de Koffietent nu een Single en kerst clip uitkomt met Helga Albers . De single en Clip is uitgekomen op 6 December op de verjaardag van de Goede Sint .  De Titel kan ook niet anders zijn dan “Kerst in Den Haag”. Wij Hopen dat heel Den Haag en Nederland veel luister en kijk plezier heeft van onze kerstsingle en Clip
De Producer Peter La Haye nam de eindproductie voor zijn rekening. Peter heeft er weer een hoop uurtjes in zitten maar het is weer dan ook een Top product  geworden. De passende videoclip die door Medley Multimedia is geschoten , zal binnenkort volop te zien zijn op de bekende clipkanalen.
”Kerst in Den Haag ” is een vrolijk kerstliedje geworden en wij hopen althans, dat het liedje  indruk gaat maken bij de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations en haar luisteraars, Het liedje wordt op 6 december vrolijk gelanceerd in vrolijke kerst sfeer in hoe kan het ook ander Den Haag. Het liedje zal digitaal worden uitgebracht door AngelsRecords, en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop via de downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.en Juke.