‘Kerst Met Ballen’ shows van ENorm allen uitverkocht.

Wie nog denkt om volgende week naar het concert ‘Kerst Met Ballen’ van ENorm te gaan …… heeft pech. Alle shows zijn geheel uitverkocht. Voorafgaan aan het grote ‘uitverkochte’ concert op 23 december in Muziekcentrum Enschede, was er Oelde, Vroomshoop… en is er nog een show in Enschede ( Grote Kerk Unplugged) en Oldenzaal volgende week. Ook deze laatst genoemde shows zijn uitverkocht.

Kerst met Ballen is een avond vol muziekspektakel dat wordt geïnitieerd door de Enschedese band ENorm (bekend van de Serious Request knaller: ‘Op hoes op an veur kesmis’). In deze avondvullende show luister en dans je op een mix van pop, rock- en kerstclassics, uitgevoerd door ENorm en hun gastartiesten. Iedere locatie waar ENorm Kerst met Ballen speelt brengt zijn eigen charme met zich mee. Een reeks bijzondere avonden vol herkenning, kerstsfeer, vriendschap en muziek!

 

 

 

Elk jaar geven de heren van ENorm alles tijdens hun show ‘Kerst Met Ballen’. Bekijk hieronder enkele beelden.