JoJo Gladstone  ‘JOJO’ Reggae uit Almelo.

Dat je niet perse op Jamaica geboren hoeft te zijn om goede reggae te kunnen produceren, bewijst de Almelose Reggae producer JoJo Gladstone. Jouke Yspeerd, alias JoJo Gladstone, was al op jonge leeftijd geïnspireerd door verschillende reggae grootheden. Gladstone “Gladdy” Anderson is Jouke’s absolute held.

 

Gladstone als deel van Jouke’s artiestennaam, is dan ook geen toeval. Het gloednieuwe album bevat 10 tracks en werd opgenomen in Antwerpen. De eindmix gebeurde in Frankrijk. JoJo zelf deed de productie en schreef ook alle muziek. Teksten van enkele nummers schreef hij samen. Het album is inmiddels gepresenteerd in de Metropool in Hengelo en wordt uitgebracht op het Holliwood Records label. Ook internationaal is er inmiddels interesse dus een veelbelovende start van deze jonge reggae producer.