Globe HSK Kerstmis 2017

Verdriet en pijn ervaar je als je iemand kwijt bent. Het verlies van een geliefde is voor de achterblijver(s) een gevoelig blijvend iets. Vooral de donkere dagen voor kerst en het einde van het jaar zijn van die momenten waarmee je jaarlijks weer geconfronteerd word met het verlies van een geliefde.

 

Uit het hart geschreven in een zeer moeilijke periode, en uitgebracht als een eerbetoon aan een bijzonder persoon !

Globe HSK bestaat uit enkele huisvaders die naast hun gezinsleven de Muziek als een rode draad in hun leven hebben lopen.
In de ruim 30 jaar dat ze in de muziek werkzaam zijn is het al diverse malen voorgekomen dat ze een geliefde kwijt raakten, in welke vorm dan ook .

Een flinke impact…..maar in de muziekbranche is het letterlijk : “The show must go on “ en met een lach en een traan verwacht jouw klant dat je “je kunstje” doet waar men je voor ingehuurd heeft.
Ze hebben je ingehuurd om een feest van hun jubileum of gelegenheid te maken, en jouw eigen persoonlijke situatie is op dat moment niet van belang.

Gelukkig hebben wij van Globe HSK elkaar, maar ook een clubje fijne collega’s waar we mee samenwerken, en die je letterlijk door deze, voor jouw moeilijke periode, heen helpen.
Een samenwerking verband van een Club zangers/zangeressen en entertainers die er voor elkaar zijn in voor en tegenspoed als een echte muzikale familie, ondanks dat we in alle windstreken van Nederland wonen.

Globe HSK word een You tube kanaal waar we de komende jaren nog meer in eigen beheer opgenomen nummers gaan presenteren aan een zeer breed Publiek.
Van smartlap tot ……..heden.

De nummers zijn gratis te downloaden op het You tube kanaal van Globe HSK en te beluisteren via Spotify of Itunes.