Gavin Ketting brengt eigen single uit.

Nadat Gavin zijn 1ste debuut singlecover ‘’ Van Jou ‘’ in 2016 publiceerde is het een tijdje stil geweest rondom de Singer Songwritter.  Gavin heeft een zware periode achter zijn rug met gezondheid/s problemen, zo bleek Gavin een ernstige hernia te hebben waardoor hij +/- 6 maanden aan zijn bed gebonden was, echter hield het hier niet op.

Tijdens diverse ziekenhuisbezoeken bleek Gavin ook een zeer zware vorm van slaapapneu te hebben, het bleek zelfs zo te zijn dat tijdens de slaap Gavin een ademstop van 32x per uur had.

De Longarts zei dat het lichaam s’nachts nog harder aan het werk was als overdag. Met als gevolg ontzettende futloosheid dag in dag uit. En ja dat merkte Gavin al een behoorlijke tijd. Ook vertelde de Longarts Gavin dat er een verdikking op het strottenhoofd te zien was bij de MRI, wat ervoor zorgde dat alles vrij dicht zat, wat weer zorgt voor Slijm ophopingen en vocht in de keel en longen.

Door deze problemen was het zingen voor Gavin op dat moment niet meer mogelijk, maar Gavin liet hierdoor zijn passie niet afpakken en besloot al zijn krachten te bundelen en nam plaats achter zijn muziekinstrumenten ( keyboard / piano & gitaar ) en componeerde een nieuw muziekstuk.

Toen de muziek klaar was pakte Gavin zijn vertrouwde kladblok en schreef daarop een tekst uit zijn hart en gevoel ‘’ Jij Bent Altijd Daar ‘’ luid de titel.

Gavin heeft in zijn moeilijke periode veel en goed contact onderhouden met de studio waarbij Gavin zit en er werden afspraken gemaakt om de nieuwe werken in te gaan zingen, de opnames hebben 2 dagen in beslag genomen.

Tijdens de 1ste opname dag was er goed te merken dat Gavin vocht tegen zijn zang, ik kon zien en merken dat dit veel inspanning vergde van Gavin, en besloot daarom de opnames te stoppen en het op een later tijdstip verder voort te zetten ( aldus de studio ).

Tijdens de 2e opname dag werd er een 2e poging gewaagd en met succes! Gavin had nog steeds de nodige moeite, maar de studio ( BVB & D.H Producties ) hoorde Gavin zijn sound weer in zijn stem terugkomen en dit maakte zowel Gavin als de studio blij.

DIT IS HEM werd er luid geroepen vanuit de techniek ruimte, Gavin snelde snel naar de techniek om te luisteren en je zag al snel de emotie in zijn ogen, Yes i Did It ! was de 1ste brul van Gavin.

Naderhand volgende de videoclip Opnames al snel voorbij de nieuwe single, en ook deze is zeer geslaagd.

De nieuwe single ‘’ Jij Bent Altijd Daar ‘’ gaat over een hechte vriendschap tussen 2 personen, 2 personen die er altijd voor elkaar zijn.

De single en videoclip zijn te beluisteren/bekijken via Youtube en diverse TV Zenders.
Ook is de single te verkrijgen via alle bekende Portals.